Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-06@05:44:24 GMT

راهکارهای ساده برای رفع خستگی چشم

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۳۳۶۱۷

راهکارهای ساده برای رفع خستگی چشم

خستگی چشم یا سندرم بینایی از بیماری‌های رایج ناشی از استفاده زیاد از رایانه و یا تلفن همراه است.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ خستگی چشم یا سندرم بینایی از بیماری‌های رایج ناشی از استفاده زیاد از رایانه و یا تلفن همراه است که با یک راهکار ساده می‌توان از بروز آن پیشگیری کرد. صرف زمان طولانی در مقابل صفحه نمایش رایانه‌ها و یا تلفن‌های همراه می‌تواند باعث خستگی چشم شود که با توجه به شرایط فعلی یعنی با آغاز همه‌گیری کرونا این مدت زمان افزایش نیز یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 برخی از علائم عمومی خستگی چشم که به آن سندرم بینایی نیز گفته می‌شود شامل سردرد، سوزش یا خارش چشم، خشکی یا آبریزش چشم، تاری دید و حتی مشکل در تمرکز است؛ علاوه بر این  اعلام شده است کسانی که بیش از دو ساعت مقابل صفحه نمایش زمان صرف می‌کنند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند. این مورد درباره افرادی که وضعیت بدی دارند و نور یا موقعیت صفحه نمایش خود را تنظیم نمی‌کنند، بدون وقفه مطالعه می‌کنند و در معرض تهویه مطبوع قرار ندارند، صدق می‌کند.


 برای پیشگیری از این بیماری توصیه می‌کند افراد تکنیک استراحت ۲۰-۲۰-۲۰ را به کار گیرند. این نوعی ورزش است که به کاهش خستگی چشم کمک می‌کند. برای این منظور پس از هر ۲۰ دقیقه‌ای که شما به صفحه نمایش نگاه می‌کنید، به یک صحنه دیگر در فاصله ۲۰ فوتی (۶ متری) به مدت ۲۰ ثانیه نگاه کنید، این راهکار ساده تا حد قابل توجهی مانع خستگی چشم شده و از بروز سندرم بینایی پیشگیری می‌کند. چشمک زدن هم گزینه دیگری است که انجام مکرر آن در طول نشستن مقابل صفحه نمایش می‌تواند تاثیرگذار باشد.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تلفن همراه رایانه بینایی چشم درد خستگی چشم سندرم بینایی صفحه نمایش خستگی چشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۳۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف خودسرانه این آمپول خطرات جبران ناپذیری دارد!

 به گزارش تابناک، همشهری آنلاین نوشت: طبق گزارش جامعه پزشکی آمار مصرف خودسرانه دارو در ایران بالاست، اما این رقم در داروهای تقویتی ازجمله آمپول‌های نوروبیون قابل‌توجه‌تر است. سرانه مصرف داروهای تزریقی در ایران حدود ۱۱.۴درصد و تقریبا ۴برابر جوامع توسعه‌یافته است.

آمپول نوروبیون از ویتامین‌های ب۱۲، ب۶ و ب۱ تشکیل شده و در بین مردم ایران به‌عنوان آمپول تقویتی معروف است؛ دارویی بسیار رایج که عموم مردم تصور می‌کنند باید برای درمان بیماری‌های مختلف، رهایی از خستگی و تقویت نیروی جسمانی تزریق کنند. عجیب‌تر آنکه توصیه‌های مردمی برای تزریق نوروبیون هم به‌شدت رواج گرفته و بسیاری از مردم یکدیگر را به تزریق این آمپول در مواجهه با انواع بیماری‌ها و خستگی‌های روزانه توصیه می‌کنند. با این که نوروبیون از خانواده ویتامین‌های گروه ب و در درمان بسیاری از اختلالات مؤثر است، اما اخطار جدی درباره آن مصرف بی‌رویه و بدون تجویز پزشکان است؛ چون می‌تواند عوارض مرگباری را برای فرد به همراه داشته باشد.

جدیدترین مطالعات نشان می‌دهد که مصرف خودسرانه این داروی ارزان و در دسترس می‌تواند زمینه بروز انواع مختلف سرطان را فراهم کند. پزشکان هم می‌گویند یکی از دلایل مهم افزایش کبد چرب غیرالکلی در جامعه ایرانی استفاده مکرر از نوروبیون‌هاست؛ این در حالی است که مصرف بیش از حد نوروبیون، دوز فلزات سنگین موجود در بدن را هم بالا می‌برد و می‌تواند به عوارضی ازجمله مسمومیت منجر شود.

خوش‌فروش‌ترین داروی داروخانه‌ها
صاحب یک داروخانه در شمال تهران، نوروبیون رو یکی از خوش‌فروش‌ترین داروهای موجود عنوان می‌داند و می‌گوید: «به طور میانگین روزانه ۶۰ تا ۷۰ آمپول را می‌فروشیم اما این عدد در برخی زمان‌ها به ۱۰۰ عدد فروش روزانه هم می‌رسد. نوربیون به طور کلی داروی ارزان و رایجی است و بین مردم هم به عنوان آمپول تقویتی معروف شده است. بسیاری از کسانی که به ما مراجعه می‌کنند، می‌گویند در مواقع خستگی و کاهش قوای جسمانی این آمپول را ترزیق می‌کنند. قیمتش هم چندان گران نیست و هر کسی از پس خرید یک آمپول ۱۰ هزار تومانی برمی‌آید.»

او درباره این که آیا حاشیه سود فروش این محصول باعث افزایش مصرف آن شده است، بیان می‌کند: «سود چندانی برای ما ندارد اما به طور کلی استقبال از آن زیاد است. هم پزشکان زیاد تجویز می‌کنند و هم تقاضای شخصی آن زیاد است. ما مراجعات زیادی داریم که در زمان خستگی و بی‌حالی هم سرم تزریق می‌کنند و هم آمپول نوربیون. عمدتا هم عنوان می‌کنند که حالشان پس از تزریق این داروها بهتر می‌شود.»

درباره نوروبیون

• آمپول تزریقی عضلانی
• حاوی ویتامین‌های ب۱۲، ب۶ و ب۱
• آمپول نوروبیون نسبت به قرص آن، میزان جذب بالاتری در بدن دارد
• برای درمان کم خونی، سوزن سوزن شدن پوست، اختلالات عصبی، احساس خستگی مفرط، بهبود سلامت سیستم عصبی و تقویت سیستم ایمنی بدن
• عوارض جانبی خاصی ندارد
• محدودیت سنی دارد و برای افراد زیر ۱۴ سال توصیه نمی‌شود
• مصرف آن باید با نظر پزشک باشد تا با داروهای دیگری که شخص مصرف می‌کند، تداخل نداشته باشد.

دیگر خبرها

  • راهکارهای کاهش استرس
  • مصرف خودسرانه این آمپول خطرات جبران ناپذیری دارد!
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • راهکارهای سند تحول برای دستگیری سریع‌تر محکومان متواری
  • کمبود این ویتامین سبب کاهش وزن می‌شود
  • رقیب خسرو حیدری در 38 سالگی مثل 20 ساله‌ها
  • این علائم نشان دهنده کمبود ویتامین B۱ است
  • قابلیت جدید اندروید ۱۵ برای استفاده از گوشی در رخت‌خواب