Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-06@09:45:54 GMT

گیاهان رفع بی حالی

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۹۷۳۸۰

خستگی و  بی حالی واژه ای است برای بیان حالت بی انرژی بودن که تعداد زیادی از افراد جامعه دچار این مشکل هستند. خستگی و بی حالی در میانه های یک روز کری به روی عملکرد شما تاثر منفی می گذارد و باعث می شود دیگر افراد هم به شما به چشم یک فرد تبل نگاه کنند. یکی از بزرگ ترین مشکلات این است که نمی دانید دلیل خستگی و بی حالی شما چیست؟ آیا این خستگی و بی حالی ناشی از کمبود خواب است یا می‌تواند دلیل دیگری داشته باشد؟

بهترین دشمن خستگی و بی حالی!

گیاهان دارویی برای رفع بی حالی بادرنجبویه:

بادرنجبویه برای تقویت دستگاه ایمنی بدن لازم است و با خواص آنتی باکتریال خود، خستگی مزمن را برطرف می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزنه: 

گزنه گیاهی شادی آور است که اعصاب را تسکین می بخشد و احساس بی حالی و افسردگی را برطرف می کند.

فلفل: 

فلفل تند با افزایش گردش خون در بدن، انرژی شما را افزایش می دهد.

جینسینگ:

گیاه جینسینگ، دارویی برای تقویت سیستم ایمنی بدن و دفع عفونت هاست که البته مصرف آن برای افراد مبتلا به بیماری های قلبی، فشارخون بالا و کسانی که دچار افت ناگهانی قند خون می شوند، ممنوع است.

شقایق:

 شقایق گیاهی تابستانی است که به آرامش اعصاب شما کمک می کند و موجب رفع بی خوابی نیز می گردد.

غذاهایی که خستگی را رفع می‌کند جینگوبیلو:

 دارویی گیاهی برای افزایش گردش خون، افزایش انرژی و شادی فرد است و مصرف دو هفته ای آن، نتیجه ای محسوس و مطلوب به دست می دهد.

جوشانده‌ی رزماری

ساقه و برگ‌های گیاه رزماری تقویت کننده‌اند. زمانی که احساس خستگی زیادی می‌کنید این گیاه به شما کمک می‌کند تا خستگی‌هایتان را به دست باد بسپارید.

روش تهیه:

30 گرم ساقه‌ی رزماری را در یک لیتر آب در حال جوش بریزید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه بجوشد. محلول را صاف کنید و به مدت یک ماه، قبل از غذا یک فنجان بنوشید، یعنی روزی 3 فنجان. باید بدانید که گیاه رزماری مشکلات گوارشی را نیز برطرف می‌کند.

توجه داشته باشید که این گیاه برای افرادی که سابقه بیماری صرع یا غش داشته دارند و همچنین برای زنان باردار و کودکان توصیه نمی‌شود.

جو دو سر حاوی ویتامین E، پروتئین و مواد معدنی است که بدن را تقویت می‌کنند. زمانی که دچار خستگی فیزیکی یا روحی گذرا شده باشید این جوشانده به کمکتان می‌آید.

عرق سنبل الطیب

عرق سنبل الطیب از ریشه گیاه سنبل الطیب تهیه می شود و دارای خواص درمانی بی شماری از جمله: درمان بی خوابی و کم خوابی، مقوی قلب و اعصاب، مفید در کاهش استرس و اضطراب، ضد تشنج و محرک، مسکن، باد شکن و ضد عفونی کننده بدن است.

جوشانده‌ی پرتقال

دلیل این که پرتقال خستگی را از بین می‌برد این است که در هر 100 گرم این میوه حدود 53 میلی گرم ویتامین C وجود دارد. روزانه یک عدد پرتقال نیاز روزانه‌ی ما را به این ویتامین تأمین می‌کند. زمانی که احساس خستگی فیزیکی می‌کنید به سراغ پرتقال بروید و این معجون را تهیه و میل کنید.

روش تهیه

یک پرتقال را درون یک لیوان بگذارید و پس از آن به انداره یک قاشق چای خوری به آن عسل اضافه نمایید. لیوان را با آب جوش پر کنید و سپس آن را هم بزنید. پیش از خوابیدن این معجون گیاهی را بنوشید. اگر زیاد خسته می شوید مصرف این معجون را تا زمان بهبودی ادامه دهید. هیچ مورد منع مصرفی برای این جوشانده وجود ندارد و به دلخواه خود می‌توانید میزان آب پرتقال و عسل را تغییر دهید.

6 راه که از خستگی هنگام کار جلوگیری می‎‌کند گلاب 

گلاب به نوعی ملکه عرقیات است و طرفدارن فراوانی در تمام نقاط دنیا دارد، دلیل معروف شدنش یکی عطر فوق العاده و دیگری خواص درمانی بی نظیرش از جمله: درمان افسردگی، تقویت قوای جنسی، تقویت قلب و اعصاب است که باعث شده در تمام مراسمات حضور داشته باشد و باعث نشاط بخشیدن شود.

عرق بهارنارنج

بهارنارنج یکی دیگر از نام آشناترین گیاهان دارویی است که تقریباً عرق این گیاه را در بسیاری خانه ها می توان یافت، بسیاری خانواده ها در تابستان کام خود را با شربت عرق بهار نارنج شیرین می کنند که علاوه عطر فراوان، آرام بخش و نشاط آور بودنش برای درمان نفخ معده نیز مورد استفاده قرار میگرید.

عرق بیدمشک

شاید تا به حال نام چای بیدمشک را شنیده باشید!؟ عطر بی نظیر این چای خوش عطر به دلیل قرار دادن بیدمشک تازه در میان چای خشک است که باعث شده چای عطر و طعم دیگری برای شما داشته باشد، بید مشک یکی دیگر از آشنایان قدیمی است که بسیاری از مادربزرگ ها هنوز چای خوش عطر خود را با استفاده از عطر خوش بیدمشک و در صورتی که در دسترشان نباشد با عرق بیدمشک معطر و صرف می کنند، این عرق نیز دارای خواص آرامش بخش قلب، تقویت معده، خونساز، مسکن بسیاری از دردهای مفصلی و بسیاری از سردردهای عصبی است.

عرق نسترن

شربت عرق نسترن در تابستان یکی از مفرح ترین، خوش عطر ترین و نشاط آورترین شربت های طبیعی است، اگر زمانی احساس خستگی دارید کافی است شربت عرق نسترن را امتحان کنید تا شاهد عطر و طعم بی نظیر این شربت در یک روز گرم تابستانی باشید و اینکه چگونه یک لیوان شربت آرامش را به خانه و ندگی شما می آورد.

عرق بادرنجبویه

اگر دچار حساسیت های فصلی هستید و به دنبال داروی مناسبی می گردید که هم بی ضرر و هم موثر باشد بی شک عرق بادرنجبویه یکی از بهترین ها در کاهش و درمان علائم حساسیت های فصلی است، البته باید گفت در کنار این خاصیت خواص درمانی مانند: آرامبخش اعصاب و خواب، تقویت معده، ضد نفخ ، ضد خستگی های روحی، ضد درد مفاصل، برونشیت و تشنج نیز دارد.

عرق طارونه

عرق تارونه از بوی خرما یا غلاف های گل ها و شکوفه های نخل بدست می آید که عطر فوق العاده با تاثیر عالی بر آرامش سیستم عصبی باعث خوابی راحت و آرام شده و همچنین در درمان رماتیسم و درد مفاصل موثر می باشد.

ترکیب عرق طارونه و بادرنجبویه

ترکیب این دو عرق دارای خواص درمانی فوق العاده ای از جمله :  آرامش بخشیدن به اعصاب، تقویت قلب و تاثیر فوق العاده ای در کاهش علائم حساسیت های فصلی و همچنین تاثیر بی نظیر بر روی آرامش و خواب اشاره کرد که می توان حتی در میهمانی ها نیز به جای شربت های مختلف از این ترکیب بهره برد، این ترکیب عطر و طعمی فوق العاده دارد.

عرق بابونه

همانطور که از نام آن پیداست از گلهای گیاه شفابخش بابونه تهیه می شود که دارای خواص درمانی بی شماری است از جمله این خواص درمانی: نیرو بخش، اشتها آور، آرامبخش و ضد تب هنگام دندانبندی کودکان صفرا بر، درمان درد گلو، مفید در تسکین سر درد میگرنی و آرامش اعصاب، مفید در درمان زخم معده، تب های بلغمی و عفونت های دردناک را تسکین می دهد و اختلالات قاعدگی و دردناک را منظم می کند.

عرق گاوزبان

گل گاوزبان یکی از عجایب طبیعت سلسله جبار البرز و دماوند است، دمنوش این گیاه یکی از قدیمی ترین و پر طرفدارترین دمنوش های گیاهی در میان افرادی است که بنا به دلائلی دچار کم خونی و فشارخون پایین هستند، معمولا این افراد از ضعف ، بی حالی و گاهی سرگیجه شکایت دارند. از طرفی تهیه دمنوش برای برخی افراد در موقیعت هایی مانند: زمان رانندگی، محل کار و… بسیار مشکل بوده و نیازمند به موردی که به صورتی آماده باشد هستند، عرق گل گاوزبان نیز همان خواص درمانی این گیاه را داراست.

6 نشانه مرتبط با خستگی ناشی از رژیم غذایی

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: جوشانده خستگی و بی حالی بی انرژی بودن خستگی و بی حالی خواص درمانی دارای خواص فوق العاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۷۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف خودسرانه این آمپول خطرات جبران ناپذیری دارد!

 به گزارش تابناک، همشهری آنلاین نوشت: طبق گزارش جامعه پزشکی آمار مصرف خودسرانه دارو در ایران بالاست، اما این رقم در داروهای تقویتی ازجمله آمپول‌های نوروبیون قابل‌توجه‌تر است. سرانه مصرف داروهای تزریقی در ایران حدود ۱۱.۴درصد و تقریبا ۴برابر جوامع توسعه‌یافته است.

آمپول نوروبیون از ویتامین‌های ب۱۲، ب۶ و ب۱ تشکیل شده و در بین مردم ایران به‌عنوان آمپول تقویتی معروف است؛ دارویی بسیار رایج که عموم مردم تصور می‌کنند باید برای درمان بیماری‌های مختلف، رهایی از خستگی و تقویت نیروی جسمانی تزریق کنند. عجیب‌تر آنکه توصیه‌های مردمی برای تزریق نوروبیون هم به‌شدت رواج گرفته و بسیاری از مردم یکدیگر را به تزریق این آمپول در مواجهه با انواع بیماری‌ها و خستگی‌های روزانه توصیه می‌کنند. با این که نوروبیون از خانواده ویتامین‌های گروه ب و در درمان بسیاری از اختلالات مؤثر است، اما اخطار جدی درباره آن مصرف بی‌رویه و بدون تجویز پزشکان است؛ چون می‌تواند عوارض مرگباری را برای فرد به همراه داشته باشد.

جدیدترین مطالعات نشان می‌دهد که مصرف خودسرانه این داروی ارزان و در دسترس می‌تواند زمینه بروز انواع مختلف سرطان را فراهم کند. پزشکان هم می‌گویند یکی از دلایل مهم افزایش کبد چرب غیرالکلی در جامعه ایرانی استفاده مکرر از نوروبیون‌هاست؛ این در حالی است که مصرف بیش از حد نوروبیون، دوز فلزات سنگین موجود در بدن را هم بالا می‌برد و می‌تواند به عوارضی ازجمله مسمومیت منجر شود.

خوش‌فروش‌ترین داروی داروخانه‌ها
صاحب یک داروخانه در شمال تهران، نوروبیون رو یکی از خوش‌فروش‌ترین داروهای موجود عنوان می‌داند و می‌گوید: «به طور میانگین روزانه ۶۰ تا ۷۰ آمپول را می‌فروشیم اما این عدد در برخی زمان‌ها به ۱۰۰ عدد فروش روزانه هم می‌رسد. نوربیون به طور کلی داروی ارزان و رایجی است و بین مردم هم به عنوان آمپول تقویتی معروف شده است. بسیاری از کسانی که به ما مراجعه می‌کنند، می‌گویند در مواقع خستگی و کاهش قوای جسمانی این آمپول را ترزیق می‌کنند. قیمتش هم چندان گران نیست و هر کسی از پس خرید یک آمپول ۱۰ هزار تومانی برمی‌آید.»

او درباره این که آیا حاشیه سود فروش این محصول باعث افزایش مصرف آن شده است، بیان می‌کند: «سود چندانی برای ما ندارد اما به طور کلی استقبال از آن زیاد است. هم پزشکان زیاد تجویز می‌کنند و هم تقاضای شخصی آن زیاد است. ما مراجعات زیادی داریم که در زمان خستگی و بی‌حالی هم سرم تزریق می‌کنند و هم آمپول نوربیون. عمدتا هم عنوان می‌کنند که حالشان پس از تزریق این داروها بهتر می‌شود.»

درباره نوروبیون

• آمپول تزریقی عضلانی
• حاوی ویتامین‌های ب۱۲، ب۶ و ب۱
• آمپول نوروبیون نسبت به قرص آن، میزان جذب بالاتری در بدن دارد
• برای درمان کم خونی، سوزن سوزن شدن پوست، اختلالات عصبی، احساس خستگی مفرط، بهبود سلامت سیستم عصبی و تقویت سیستم ایمنی بدن
• عوارض جانبی خاصی ندارد
• محدودیت سنی دارد و برای افراد زیر ۱۴ سال توصیه نمی‌شود
• مصرف آن باید با نظر پزشک باشد تا با داروهای دیگری که شخص مصرف می‌کند، تداخل نداشته باشد.

دیگر خبرها

  • خواص گیاه درمانی و مفید شنگ
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • گیاهان مفید برای رشد و تقویت مو‌های نازک
  • ویتامین های مهم برای گیاهان آپارتمانی
  • مصرف خودسرانه این آمپول خطرات جبران ناپذیری دارد!
  • کمبود این ویتامین سبب کاهش وزن می‌شود
  • رقیب خسرو حیدری در 38 سالگی مثل 20 ساله‌ها
  • این علائم نشان دهنده کمبود ویتامین B۱ است
  • آیا طب سنتی ریشه در غریزه انسان و دیگر انسان‌تباران دارد؟
  • (عکس) یک اورانگوتان زخمی با گیاه دارویی خود را درمان کرد!