Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-06@00:34:04 GMT

چگونه خستگی چشم را رفع کنیم؟

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۱۱۲۹۶

چگونه خستگی چشم را رفع کنیم؟

متخصص چشم پزشکی گفت:در فواصل استفاده از ابزار الکترونیکی بهتر است به چشم‌ها استراحت داده شود و با پلک زدن‌های ارادی و نگاه کردن به فواصل دور از خستگی چشم‌ها کاست.
یاسمن هادی، فلوشیپ قرنیه درباره «خشکی چشم ناشی از آنلاین شدن کلاس‌های آموزشی»، گفت:از شروع پاندمی ویروس کرونا بسیاری از دولت‌ها تصمیم گرفتند که برای حفظ فاصله اجتماعی و پیشگیری از گسترش بیماری مراکز آموزشی شامل مدارس و دانشگاه‌ها را تعطیل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: برای پایدار ماندن امر آموزش به سمت برگزار کردن کلاس‌های مجازی رفتند؛ بنابراین چندین ماه است که دانشجویان و دانش آموزان از کلاس‌های آنلاین بهره می‌برند و هنوز مشخص نیست که که مدارس و دانشگاه‌ها چه زمانی به صورت کامل حضوری بازگردند.

این متخصص چشم گفت:تغییراتی که در امر آموزش به سمت مجازی شدن ایجاد شد منجر شد که کودکان، نوجوانان و جوانان ساعات متفاوتی از روز را به صورت مداوم به استفاده از ابزار الکترونیک شامل کامپیوتر، تبلت و گوشی همراه بپردازند.

هادی افزود: همین امر موجب شده است که در سراسر دنیا نگرانی درمورد عوارض مختلف استفاده طولانی از این ابزار الکترونیکی افزایش یابد.

وی ابراز داشت:یکی از شایعترین مشکلات چشمی که به علت استفاده از ابزار الکترونیک ایجاد می‌شود، خستگی و خشکی چشم ناشی ابزار دیجیتال است. علایم شایع شامل خشکی چشم، خارش، احساس جسم خارجی، اشک ریزش، تاری موقت دید و سردرد است.

این متخصص چشم متذکر شد: مطالعات مختلف در مناطق مختلف جهان شیوع این مشکل را بین دانش‌آموزان و دانشجویانی که از کلاس‌های آنلاین استفاده می‌کنند از ۲۵ درصد تا ۹۳ درصد متغیر گزارش کرده اند و نشان داده اند که شیوع خشکی چشم در نوجوانانی که از گوشی هوشمند استفاده می‌کنند و خصوصا در استفاده بیشتر از دو ساعت در شبانه روز، بیشتر است.

هادی اضافه کرد: همچنین در دوره پاندمی کرونا محدودیت‌هایی در زمینه فعالیت‌های خارج از منزل کودکان و نوجوانان به وجود آمد که خود منجر می‌شود ساعات بیشتری را به بازی‌های کامپیوتری یا تلویزیون و ابزار الکترونیک، ختی خارج از ساعات درسی اختصاص دهند.

وی تصریح کرد: مطالعات نشان دادند استفاده بیشتر از یک ساعت در شبانه روز از بازی‌های کامپیوتری روی گوشی‌های هوشمند یک فاکتور خطر مهم برای ایجاد خشکی چشم است.

این متخصص چشم خاطرنشان کرد:‌بنابراین اهمیت دارد که والدین و معلمین از این خطرات آگاه باشند و در مورد طول مدت استفاده کودکان و نوجوانان از این وسایل، فاصله‌ای که از صفحه نمایشگر دارند و نوع فعالیت‌های روزانه آن‌ها دقت بیشتری داشته باشند.

هادی افزود: مهمترین پیشنهادی که برای جلوگیری از عوارض چشمی ناشی از ابزار الکترونیکی وجود دارد، کاهش ساعات استفاده از این ابزار است. حداقل کاری که می‌شود انجام داد کم کردن ساعات استفاده غیر درسی از گوشی هوشمند و کامپیوتر و افزایش فعالیت‌های فیزیکی و خارج از منزل است.

وی یادآور شد:در فواصل استفاده از ابزار الکترونیکی بهتر است به چشم‌ها استراحت داده شود و با پلک زدن‌های ارادی و نگاه کردن به فواصل دور از خستگی چشم‌ها کاست. همچنین توصیه می‌شود که هنگام نگاه کردن به صفحه نمایشگر مرتب به صورت ارادی پلک زده شود تا پرده اشکی خشک نشود.

این متخصص چشم بیان داشت:استفاده از قطره‌های اشک مصنوعی بدون نگهدارنده که بدون نسخه پزشک قابل تهیه هستند توصیه می‌شود. در صورتی که با وجود رعایت این نکات علایم برطرف نشود و یا در صورت بروز قرمزی و التهاب چشم‌ها معاینه توسط چشم پزشک باید در نظر گرفته شود.

منبع: فارس

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: چشم چشم پزشکی چشم انداز خستگی چشم ابزار الکترونیکی استفاده از ابزار متخصص چشم خشکی چشم چشم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۱۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مایکروسافت استفاده از ابزار هوش مصنوعی تشخیص چهره را برای پلیس آمریکا ممنوع کرد

ایتنا - مایکروسافت محدودیت‌هایی برای پلیس آمریکا در زمینه استفاده از فناوری تشخیص چهره از طریق ابزارهای هوش مصنوعی این شرکت ایجاد کرده است.
این غول فناوری آمریکایی با به‌روزرسانی شرایط عمومی استفاده از خدمات «آژور اوپن‌ای‌آی» Azure OpenAI Service که به متخصصان امکان دسترسی به مدل‌های زبانی و نیز تعدیل محتوا و طراحی امن برنامه‌های کاربردی هوش مصنوعی را می‌دهد، به‌ شکلی صریح استفاده از آن توسط پلیس آمریکا ممنوع کرده است.

مایکروسافت به‌عنوان شریک مؤسسهٔ پژوهشی هوش مصنوعی آمریکایی «اوپن‌ای‌آی» OpenAI، تمایلی ندارد که پلیس آمریکا از سرویس هوش مصنوعی این شرکت برای تشخیص چهره استفاده کند.

طبق گزارش وب‌سایت تخصصی TechCrunch، این شرکت تایید کرده که با به‌روزرسانی شرایط عمومی استفاده از خدمات Azure OpenAI Service، دست به اعمال چنین ممنوعیتی زده است.

این سرویس به کسب‌وکارها و توسعه‌دهندگان امکان می‌دهد تا به مدل‌های زبانی ارائه شده از سوی «اوپن‌ای‌آی» مانند «جی‌پی‌تی‌۴» دسترسی داشته باشند.

در نسخه به‌روزرسانی‌ شده از شرایط عمومی استفاده از خدمات «آژور اوپن‌ای‌آی» آمده است که نباید از این سرویس برای مقاصد تشخیص چهره توسط یا برای یک آژانس اجرای قانون در ایالات متحده استفاده شود.

 

ممنوعیت صریح
مایکروسافت همچنین به صراحت اعلام کرده است که مجریان قانون مجاز به استفاده از این ابزارهای جانبی برای «هیچیک از فناوری‌های تشخیص چهره در زمان واقعی روی دوربین‌های موبایل (...) با هدف تلاش برای شناسایی افراد در محیط‌های کنترل نشده» نیستند.

به طور مشخص، افسران پلیس که مجهز به دوربین‌هایی با قابلیت تشخیص چهره هستند حین انجام گشت‌زنی‌ نمی‌توانند از خدمات «آژور اوپن‌ای‌آی» در دوربین‌های خود استفاده کنند.

این ممنوعیت بر اساس به روزرسانی جدید مایکروسافت برای دوربین‌هایی که روی داشبورد خودرو ماموران پلیس نصب می‌شوند نیز لحاظ شده است.

این به روزرسانی یک هفته پس از آن صورت می‌گیرد که «آکسون»، سازنده محصولات فناوری و تسلیحات برای مجریان قانون، از محصول جدیدی با استفاده از «جی‌پی‌تی‌۴»، یک مدل زبانی تحت هوش مصنوعی رونمایی کرد.

این محصول که «درافت وان» Draft One نام دارد، ابزاری مجهز به هوش مصنوعی است که می‌تواند به پلیس در تهیه و تولید گزارش‌هایی بر اساس محتوای دوربین‌های نصب شده روی یونیفورم ماموران کمک کند.

آکسون پس از آنکه «اوپن‌ای‌آی» در ژانویه گذشته شرایط عمومی استفاده از خدمات خود را به روز کرد و در آن طور صریح استفاده از مدل هوش مصنوعی برای مقاصد نظامی ممنوع اعلام نشده بود، توانست از فناوری این شرکت برای توسعه محصول خود استفاده کند.

تبعات ممنوعیت اعمال شده از سوی مایکروسافت برای دسترسی ماموران پلیس و مجریان قانون به ابزارهای هوش مصنوعی تشخیص چهره هنوز مشخص نیست.

باید دید که آیا پلیس ایالات متحده راه‌هایی برای دور زدن این ممنوعیت پیدا می‌کند و اینکه آیا این اقدام مایکروسافت بر سایر شرکت‌هایی که فناوری‌های مشابهی را ارائه می‌کنند تأثیر می‌گذارد یا خیر.

دیگر خبرها

  • مایکروسافت استفاده از ابزار هوش مصنوعی تشخیص چهره را برای پلیس آمریکا ممنوع کرد
  • مصرف خودسرانه این آمپول خطرات جبران ناپذیری دارد!
  • کمک به تسهیل تامین مالی تولید با برات الکترونیکی 
  • یوتیوب روی توسعه ابزار جدید هوش‌مصنوعی کار می‌کند
  • تولید محتوا با هوش مصنوعی جایگزین تولید محتوای انسانی شده است؟
  • کمبود این ویتامین سبب کاهش وزن می‌شود
  • رقیب خسرو حیدری در 38 سالگی مثل 20 ساله‌ها
  • این علائم نشان دهنده کمبود ویتامین B۱ است
  • علت خشکی گلو بعد از بیدار شدن از خواب چیست؟ (فیلم)
  • زبان طنز نیشدار است