Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-06@09:08:09 GMT

رفع خستگی سازه‌ها با نوآوران پایش

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۲۴۴۴۰

رفع خستگی سازه‌ها با نوآوران پایش

اگر این کار را با فرکانس درستی انجام دهید، پس‌از مدت کوتاهی، تاب با دامنه زیاد در حال جلو و عقب رفتن خواهد بود.

به این نکته توجه کنید که شما نیروی کمی در این فرآیند مصرف می‌کنید، ولی نتیجه این عمل دامنه بزرگی را تشکیل می‌دهد. ما از پدیده رزونانس یا تشدید که از اصطلاحات علم فیزیک است صبحت می‌کنیم. رزونانس به‌معنای منطبق‌شدن فرکانس تحریک با فرکانس طبیعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با وقوع پدیده رزونانس، ارتعاش ضعیفی در یک جسم ایجاد می‌شود که می‌تواند منجر به ارتعاش قوی در جسم دیگری شود. به این مثال که درباره پیچ تنظیم موج رادیو است دقت کنید؛ با چرخاندن پیچ تنظیم موج، درواقع در حال تغییر فرکانس طبیعی مدار الکتریکی رادیو هستیم. هنگامی که این فرکانس طبیعی با فرکانس ایستگاه رادیویی مورد نظر یکسان شود، جذب انرژی به مقدار بیشینه می‌رسد و فقط صدای همان ایستگاه رادیویی را خواهیم شنید. اما در سوی مقابل، رزونانس آثار مخرب بسیاری دارد. هنگامی که زلزله رخ می‌دهد، برخی ساختمان‌ها فرو می‌ریزند؛ درحالی که برخی دیگر از ساختمان‌ها پابرجا مانده‌اند. یکی از عوامل تعیین کننده در این فروپاشی، فرکانس رزونانس ساختمان است که درحالت عادی با فرکانس طبیعی آن برابر است. اگر فرکانس ارتعاش زمین با فرکانس طبیعی ساختمان یکی شود، ساختمان بیشترین دامنه نوسان و شدیدترین خسارت را تجربه خواهد کرد. اکنون با شناخت مختصری که از رزونانس به‌دست آوردیم و با جنبه‌های مفید و یا مخرب آن آشنا شدیم، راحت‌تر می‌توانیم متوجه حوزه فعالیت شرکت نوآوران پایش شویم. رزونانس در صنایع نفت‌، گاز و پتروشیمی، می‌تواند بسیار مضر باشد. این پدیده به‌مرور زمان باعث خستگی سازه‌ها و یا از کار افتادن تجهیزات و توقف تولید می‌شود؛ به‌ویژه در خصوص تجهیزات دوار و استاتیک، می‌توان گفت مخرب‌ترین عامل در خرابی آنها، رزونانس یا تشدید است. برای پیشگیری از اثرات مخرب رزونانس، کارشناسان شرکت دانش‌بنیان «مهندسی ارتعاشات نوآوران پایش» خدمات جالب توجهی ارائه می‌دهند.

میلاد علیدادی، بنیان‌گذار و مدیرعامل شرکت نوآوران پایش و عضو بنیاد نخبگان، در خصوص حوزه فعالیت این شرکت می‌گوید: «کاری که ما انجام می‌دهیم این است که با تقویت سازه و دورکردن آن از فرکانس رزونانس، از خستگی سازه جلوگیری می‌کنیم و در اصطلاح سازه یا تجهیز مستعد را «رفع رزونانس» یا رفع تشدید می‌کنیم. به‌نوعی می‌توان گفت پیچیده‌ترین عیوب واحد نگهداری و تعمیرات در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و همچنین صنایع هوایی، پدیده رزونانس است و رفع آن نیازمند دانش‌فنی پیچیده‌ای است. پیش‌از این خدمات مربوط به این بخش را شرکت‌های خارجی ارائه می‌دادند که خوشبختانه ما در شرکت نوآوران پایش، موفق شده‌ایم این دانش را در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، کاملا بومی کنیم و در آینده‌ای نه‌چندان دور سراغ بومی‌سازی این بخش در صنایع هوایی کشور خواهیم رفت.»

آموزش نیروی انسانی

مدیرعامل شرکت نوآوران پایش در خصوص خدماتی که شرکت مطبوعش در زمینه آموزش نیروی انسانی ارائه می‌دهد به جام‌جم می‌گوید: «برگزاری دوره‌های آموزشی پایش وضعیت براساس سیلابس آموزشی ASNT آمریکا، دوره‌های فوق‌پیشرفته پایش وضعیت تجهیزات دوار و ثابت، از جمله آنالیز ارتعاشات در حوزه زمان و فرکانس، کارگاه آموزشی آنالیز مودال و تغییر شکل سازه و بالانس و الاینمنت و کارگاه‌های نگهداری و تعمیرات از جمله خدمات ما در بخش آموزش هستند که همه آنها به‌جلوگیری از خستگی سازه و کاهش هزینه‌های نگهداری و تعمیرات در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، صنایع فولاد و صنایع سیمان کاربرد دارد. در این بخش از شرکت نوآوران پایش، 8 نفر فعالیت می‌کنند.»

علیدادی برای خدماتی که شرکت نوآوران پایش در بخش تأمین تجهیزات ارائه می‌دهد، این‌گونه توضیح می‌دهد: «در بخش تأمین تجهیزات به‌روز، موفق شده‌ایم در خصوص تجهیزات ابزاردقیق و پایش وضعیت و همچنین ابزارهای تعمیراتی، نمایندگی‌های انحصاری از کشورهای تراز اول جهان اخذ کنیم. همین امر باعث شده است شرکت ما در زمینه خدمات پس از فروش، حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشد و بخش فروش و پشتیبانی را به‌صورت مجموعه جداگانه‌ای در نظر گرفته‌ایم که در حال حاضر 18 نفر در آن مشغول فعالیتند. هدف ما در واحد تامین تجهیزات، ارائه خدمات پس از فروش مناسب است، زیرا در این دستگاه‌های تخصصی ارائه خدمات پس از فروش مناسب به مراتب مهم‌تر از تامین کالاست.»

پروژه‌های جاری و برنامه‌های آتی

به گفته بنیان‌گذار شرکت نوآوران پایش، این مجموعه پروژه‌هایی را در پالایشگاه پارس جنوبی جم، مجتمع فولاد آلیاژی یزد، صنایع مس و ... در دست انجام دارد. علیدادی همچنین درباره برنامه‌ها و اهداف آینده شرکت نوآوران پایش می‌گوید: «همواره یکی از دغدغههای شرکت‌های دانش بنیان حرکت در مرزهای دانش بوده است، در این راستا شرکت نوآوران پایش بنا دارد با بومی‌سازی و بهرهگیری از روشهای نوین مانند استفاده از هوش مصنوعی و متدهای نوین پردازش تصویر به ارتقای دانش نگهداری و تعمیرات در صنایع مختلف اقدام کند. یکی از برنامه‌های ما، ورود به صنایع هوافضا و خرید دستگاه‌های پیشرفته‌تری است که در این صنایع مورد استفاده قرار می‌گیرد. به‌طورکلی کار ما بومی‌سازی فناوری نگهداری و تعمیرات در کشور است و همه نیازهای این حوزه را در حوزه تامین تجهیزات، آموزش، خدمات اجرایی و پیمانکاری در خصوص صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، از صفر تا صد برطرف می‌کنیم؛ درهمین راستا نیز هر سال در تمام نمایشگاه‌های داخلی و خارجی مرتبط با صنعت نفت و گاز حضور پیدا می‌کنیم.»

خدمـــات تخصصــی نوآوران پایش در یک نگاه

مدیرعامل شرکت نوآوران پایش، درباره خدمات مختلفی که این شرکت در حوزه نفت‌وگاز ارائه می‌دهد، به جام‌جم می‌گوید: «در حال حاضر ما به‌عنوان یکی از پیشگامان نگهداری و تعمیرات صنایع، پنج دفتر داریم که شامل سه دفتر در تهران، یک دفتر در اهواز و یک دفتر در عسلویه می‌شود. فعالیت‌های ما نیز به سه دسته تأمین تجهیزات ، آموزش و ارائه خدمات پیمانکاری در حوزه نگهداری و تعمیرات تقسیم می‌شود.»

او با تشریح نقش شرکت تحت مدیریتش در بخش خدمات پیمانکاری، می‌گوید: « ما با داشتن گواهینامه صلاحیت پیمانکاری در این قسمت تمرکزمان بر انجام پروژه‌های پایش وضعیت و نگهداری و تعمیرات شامل آنالیز مودال و تغییر شکل سازه، آنالیز ارتعاشات و بالانس دینامیکی و هم‌راستاسازی تجهیزات دوار، آنالیز آلتراسونیک، ترموگرافی در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، صنایع فولاد و سیمان قرار دارد. به‌طور بسیار ساده، آنالیز مودال فرآیندی است که در آن درباره خواص دینامیکی یک سازه که شامل فرکانس طبیعی، ضریب میرایی و شکل مُدهای مختلف است، بحث می‌شود. یکی از خدمات انحصاری ما که در حوزه دانش بنیان است، خدمات فوق‌پیشرفته آنالیز مودال و تغییر شکل سازه در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی است که باعث جلوگیری از خستگی سازه و همچنین طولانی‌شدن عمر تجهیزات دوار و ثابت می‌شود. این‌کار از طریق داده‌برداری با تجهیزات سخت‌افزاری و آنالیز داده‌ها با نرم‌افزار شبیه‌ساز بسیار پیشرفته‌ای صورت می‌گیرد که همه آنها ساخت ایالات متحده هستند.»

وی می‌افزاید: «نقش ما در این بین، برداشت داده‌های مورد نیاز این نرم‌افزار، از طریق دستگاه‌های نمونه‌بردار و همچنین آنالیز تغییر شکل سازه و پیشنهاد طرح تقویتی برای جلوگیری از رزونانس است. این آنالیز مستلزم دارابودن دانش‌فنی پیچیده‌ای است که تنها از طریق آموزش و تربیت نیروی انسانی متخصص میسر است. این کار باعث کاهش شدید هزینه‌ها در بخش نگهداری و تعمیرات می‌شود؛ برای مثال در خصوص تجهیز دواری مانند توربین گاز که ممکن است بعد از یک یا دو سال قطعات آن بر اثر رزونانس ایراد پیدا کند، ما با آنالیز پارامترهای مختلف و تشخیص عیوب سازه از نظر خستگی، عمر مفید آن را به 10 سال افزایش می‌دهیم. این خدمات قبلا از سوی شرکت‌های خارجی ارائه می‌شد که به‌دلیل تحریم‌ها، کار خدمات‌دهی آنالیزگرهای خارجی در کشور با مشکل مواجه شد. به‌همین دلیل ما وارد این حوزه شدیم و خوشبختانه با بومی‌سازی این دانش‌فنی، هزینه‌های مربوط به این حوزه را تقریبا تا یک‌دهم کاهش دادیم. ما در دپارتمان آموزش قصد بومی‌سازی و آموزش پرسنل صنایع و یادگیری این دانش نوین در کشور و در دپارتمان تامین تجهیزات قصد تامین تجهیزات به روز و خدمات پس از فروش مناسب در این زمینه را داریم. در حال حاضر در واحد پیمانکاری حدود 46 نفر مشغول به‌کار هستند.»

راه‌های ارتباطی با «مهندسی ارتعاشات نوآوران پایش»

وبسایت: www.noavaranpayesh.com

اینستاگرام: noavaran_payesh@

ایمیل: info@noavaranpayesh.com

تماس: 9- 02166944008 و 09120714820

آدرس: تهران، بزرگراه شهید همت، خیابان پردیس، مجتمع فناوری همت، طبقه4، واحد 44

فراز سهیلی‌ آزاد - نشان ایرانی 2  / روزنامه جام جم 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: نشان ایرانی 2 رزونانس نگهداری و تعمیرات خدمات پس از فروش گاز و پتروشیمی تامین تجهیزات تجهیزات دوار صنایع نفت پایش وضعیت بومی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۴۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه

 به گزارش اتاق خبر به نقل از اقتصاد نیوز :نگاه روندی این مزیت را دارد که تاثیر اقتصاد بر سایر موضوعات جامعه ایرانی و تاثیر گرفتن اقتصاد از آنها را بتوانیم در یک مجموعه تجزیه و تحلیل کنیم و همچنین پاسخ به چراهای وضعیت کنونی اقتصادی داشته باشیم. اکنونِ اقتصاد ما محصول تلاش ها و تصمیم گیری ها در دهه های گذشته است. امسال در این پروژه سال های 1394،1384،1374،1364،1354 از هر دهه انتخاب شده است.

در سال 1403، اقتصادنیوز در «نیم‌قرن با اقتصاد ایران» با استفاده از اخبار و گزارش‌های روزنامه‌های «اطلاعات» و «دنیای اقتصاد» هر روز روایتی اختصاصی از اقتصاد ایران و جهان تقدیم مخاطبان می‌شود.

  15 اردیبهشت 1354؛ ایران در طرح‌های کشاورزی ونزوئلا سرمایه‌گذاری می‌کند

شاهنشاه آریامهر و علیا حضرت شهبانو دیروز در راه سفرشان از پاریس به ونزوئلا ساعت 21 به وقت تهران جکسون ویل در ایالت فلوریدای آمریکا شدند و در فرودگاه این شهر اردشیر زاهدی، سفیر ایران در واشنگتن در داخل هواپیما از اعلیحضرتین استقبال کرد.

 

اعلیحضرتین دیشب را در جکسون ویل اقامت فرمودند و امروز به کاراکاس پایتخت ونزوئلا تشریف‌فرما خواهند شد.

شاهنشاه آریامهر و علیاحضرت شهبانو در مدت اقامت در ونزوئلا از تاسیسات نیشکر، آبشار آنژل که با 1050 متر ارتفاع مرتفع‌ترین آبشار جهان است، از مرکز صنایع – گویان – و چند بخش صنعتی دیگر دیدن می‌کنند.

   

روزنامه انگلیسی‌زبان کاراکاس به نام دیلی جورنال در مقاله اساسی دیروز خود درباره مسافرت اعلیحضرتین به ونزوئلا پیش‌بینی کرد اگرچه در برنامه رسمی اشاره‌ای به موضوع نفت نشده،‌ اما محافل مطلع کاراکاس معتقدند که نفت محور اصلی گفت‌و‌گوهای شاهنشاه و پرزیدنت پرز را تشکیل می‌دهد.

سال آینده مساله‌ای به نام پیاز و سیب‌زمینی نخواهیم داشت

 

 وزارت بازرگانی از تمام استانداران خواسته که میزان تولید محصولات کشاورزی و زمان بهره‌برداری را اعلام دارند تا نسبت به عقد قرارداد خرید با تولیدکنندگان اصلی اقدام شود. وزارت بازرگانی طرح خرید و حمل‌و‌نقل کالای تولیدی کشاورزی را از محل تولید به محل‌های مصرف به موقع اجرا می‌گذارد و با تشکیل اولین شرکت حمل‌و‌نقل میوه تولیدی منطقه جیرفت، راه تازه‌ای برای سروسامان دادن به خرید محصولات و تولیدات میوه گشوده است.

وزیر بازرگانی گفت: مطمئن باشید سال آینده مساله‌ای به نام پیاز و سیب‌زمینی نخواهیم داشت و از هم‌اکنون میزان تولید سال آینده معلوم شده و چنانچه کمبود داشته باشیم، اقدام به خرید خواهیم کرد.

15 اردیبهشت 1364؛ میزان سوددهی واحدهای تولیدی تحت پوشش صنایع ملی اعلام شد

مدیرعامل سازمان صنایع ملی گفت: در حال حاضر 500 شرکت و کارخانه صنعتی تحت پوشش صنایع ملی قرار دارند که بازوان قدرتمند اقتصاد کشور محسوب می‌شوند.

وی افزود: کارخانجات و واحدهای تولیدی کشور تا سال 61 زیان‌دهی داشتند؛ به‌طوری‌که مجموعه شرکت‌های تحت پوشش این سازمان در سال 58 حدود 41 میلیارد ریال، در سال 59 حدود پنجاه میلیارد ریال و در سال 60 حدود 24 میلیارد ریال زیان داده‌اند، ولی از سال 61 دوره سوددهی مجموعه کارخانجات شروع شد.

به نحوی که در این سال 14 میلیارد ریال و در سال 62، 32 میلیارد ریال سوددهی داشتند و امیدواریم سود ویژه سال 63 که هنوز مشخص نشده است، رقم بالاتری را نشان دهد.

  15 اردیبهشت 1384؛ ایران به استرالیا هواپیمای 4 نفره صادر می‌کند

معاون طرح و برنامه‌ریزی سازمان صنایع هوایی نیروهای مسلح از صادرات هواپیمای 4 نفره ایران به استرالیا خبر داد.

علی گلستانه با اشاره به توانمندی‌های ایران در زمینه ساخت هواپیماهای 4 نفره فجر 3 آن را نشانه تلاش متخصصان و مهندسان ایرانی در بخش صنایع هوایی عنوان کرد.

«شل» تمایلی به فروش «بازل» به ایران ندارد

یک مقام آگاه از روند مذاکرات فروش شرکت پتروشیمی بازل گفت: شرکت شل تمایلی به فروش بازل به ایران ندارد و در پی فروش آن به کنسرسیوم هندی شامل شرکت پتروشیمی هالدیا است.

 

این مقام آگاه به خبرگزاری داوجونز گفت: شرکت شل به دلایل سیاسی که احتمالا در معامله با ایران بروز خواهد کرد، کنسرسیوم هندی را به شرکت ملی پتروشیمی ایران ترجیح می‌دهد. این گزارش افزود: هرچند شرکت شل قراردادهای نفتی با ایران امضا کرده است، ولی امضای این قراردادها پنج سال پیش رخ داد و در آن زمان تنش بین ایران و آمریکا به اندازه کنونی بالا نبود.

بنابر این گزارش، 50 درصد شرکت پتروشیمی بازل که بیش از 7 میلیارد دلار ارزش‌گذاری شده است، متعلق به شرکت شل است و مابقی سهام آن نیز در اختیار شرکت آلمانی باسف می‌باشد.

15 اردیبهشت 1394؛ جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه  

نشست بررسی راهکارهای توسعه روابط اقتصادی و تجاری ایران با فدراسیون روسیه در حالی در اتاق ایران برگزار شد که «جایگزینی روبل و ریال در تبادلات تجاری ایران و روسیه»، «افتتاح حساب مشترک و پایاپای بین ایران و روسیه»، «انجام مبادلات از طریق میر بیزنیس بانک»، «تعیین یک بانک روسی برای مبادلات ریالی در این کشور» و «تلاش برای برقراری تعرفه ترجیحی بین این کشور» مهم‌ترین اقدامات صورت‌گرفته تاکنون در جهت تسهیل در تجارت با روس‌ها بوده است.

در این نشست رئیس اتاق مشترک ایران و روسیه به برگزاری جلسات متعدد طی یک سال گذشته در جهت توسعه همکاری‌های تجاری با روسیه اشاره کرد و گفت: به علت تحریم‌های اروپا علیه روسیه، دولتمردان این کشور همواره علاقه خود را برای تامین نیازهای این کشور از ایران ابراز کرده‌اند، ولی بخش‌های خصوصی ما از فرصت به‌وجود آمده بهره کافی را نبرده و تنها 10 درصد از حجم صادرات کل کشور مربوط به روسیه بوده است.

در این نشست قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت از مصوبه ستاد ویژه تدابیر اقتصادی برای جایگزینی روبل و ریال در تبادلات تجاری ایران و روسیه خبر داد و اعلام کرد: این مصوبه به بانک مرکزی ابلاغ شده است.

 

دیگر خبرها

  • پایش کیفیت آب لرستان در ۲۴ آزمایشگاه
  • خرید دستگاه تصفیه آب خانگی با خدمات طلایی شرکت آبگونه
  • لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران
  • اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»
  • آماده باش تیم‌های عملیاتی نیشکر برای مقابله با آبگرفتگی
  • ۲.۶ میلیون نفرساعت آموزش در آموزشگاه‌های آزاد فنی‌وحرفه‌ای قم ارائه شد
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه
  • آواربرداری پس از نقشه‌برداری از خانه‌های آتش‌گرفته / ضرورت تسریع خدمات‌رسانی